Nejste přihlášen/a.
Jak restartuji systém Windows do nouzového režimu,abych mohl vymazat Avast pomocí programu AVASTCLEAR.EXE.
Můžete mi popsat postup jak na to? Děkuji všem za pomoc.
Trochu nechápu, proč chcete být v nouzovém režimu... prostě použiju nějaký odinstalátor (Totaluninstal, ccleaner,...) nebo přes windows.. a vyčistím si pak všechno čističem... opět ccleaner, WISERegistry apod...
Pro ccleaner. Dříve se mohl avast odinstalovat v ccleaneru, nebo odebrat programy.Byl tam uveden.
Nyní už tato možnost není a Avast k tomuto možnému vymazání nabízí jejich odinstalační program
,,avastclear,, který si nejprve musíte nainstalovat a pak spustit v nouzovém režimu Windows.
díky :D
proto tu jsem, abych se taky něco přiučil...
Já osobně užívám druhým rokem "zdarma" plnou verzi AVG k předplatnému jednoho časopisu s časovou utilitkou... Avast jsem měl právě před pár lety... - takže díky za info
ccleaner: Asi proto, že tazatel si již o problému odinstalace Avastu něco načetl: avast.com/... Odpověď od @jenyka je správná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.