Nejste přihlášen/a.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
filip17*
0x
Dobrý den
Nevím co máte za tablet, ale ne mém tabletu i smartphonu lze odinstalovat služby google play, problém je v tom, že pak nejde nainstaloval ani spustit většina aplikací, např. Youtube. Neznám způsob jak to obejít, rozhodně se vyplatí investovat do vykonějšího ![]()
Je to sice starší přístroj, ale desetipalec s grafikou tegra2 která má HD video v popisu práce takže do skřínky do práce stačí. Odinstalaci androidího povinného bordelu mám v plánu, až do něj natahám co potřebuju( jelly bean jsem tam nahrál včera ). Zbytek tam v případě potřeby dostanu přes SD kartu. Chtěl jsem jen vědět jestli existuje možnost natvrdo vypnout nepotřebný balast bez jeho celkové odinstalace.
filip17*
natvrdo to vypnete, ale jakmile spustítě nějakou aplikaci věšinou se spustí i služba google play
S rootnutym androidem je mozno odinstalovat i aplikace,ktere jsou v systemu "natvrdo" nainstalovany.Jen je nutne vedet,co si muzu dovolit odinstalovat,aniz bych neumrtvil i jine navazane aplikace.
Ja root nemam a vyresil jsem to tak,ze aplikaci,kterou nechci,otevru,pak ji jakoby presunu na dolni listu (je to tlacitkem,co ma na sobe dva obdelnicky za sebou).Potom na ni pridrzim prst a zvolim volbu Informace o aplikaci.Zaskrtnu "vynutit ukonceni" a aplikace by nemela bezet na pozadi ani se objevit mezi ikonami ostatnich aplikaci.Zustala v tabletu,ale je docasne umrtvena.
Snad jsem to popsal srozumitelne,hlavne s temi obdelnicky![:) :)]()
Ja root nemam a vyresil jsem to tak,ze aplikaci,kterou nechci,otevru,pak ji jakoby presunu na dolni listu (je to tlacitkem,co ma na sobe dva obdelnicky za sebou).Potom na ni pridrzim prst a zvolim volbu Informace o aplikaci.Zaskrtnu "vynutit ukonceni" a aplikace by nemela bezet na pozadi ani se objevit mezi ikonami ostatnich aplikaci.Zustala v tabletu,ale je docasne umrtvena.
Snad jsem to popsal srozumitelne,hlavne s temi obdelnicky
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]