Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit film?

Od: dejvid93 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám problém stáhl jsem si film Smrt pedifila a dal jsem si to do Avi formátu a tedka bych si to chtěl spustit jenže nevím na co mám kliknout aby mi to hrálo od začátku jestli mi rozumíte.

Ten film chci dát kamarádovi na Flashku a chtěl bych aby tam byl ten film a ta ikona Avi takhle když to budu přetahovat na tu flashku tak těch ikon tam je hodně. Snad mi rozumíte neumím to asi líp napsat děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejvid93
hodnocení

A tady posílám jak to myslím jak to mám

Jak spustit film?
praivo*

Nejspíš se ti každá kapitola uložila zvlášť, budeš je muset v nějakém videoeditoru spojit.

iz*
hodnocení

0x

To všechno je jeden film? Ve formátu AVI vidím VTS_04_1, VTS_06_1, VTS_08_1 a VTS_10_1, ale nevidím velikost těch souborů. Jestli to má být jeden film, zkusila bych spustit dvojklikem na nejnižší číslo. A příště bych radši ukládala s názvem filmu (např. Nazev-filmu.avi nebo Nazev-filmu-01.avi)

praivo*

Je to překonvertovaný obsah DVD, kde je každá kapitola uložena zvlášť.

iz*

Ale pak je těch souborů AVI zase málo, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]