Nejste přihlášen/a.
Nejde mi načíst internetová stránka : www.facebook.com a www.seznam.cz
Stále to hlásí : Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tento web
Zkoušel jsem to změnit - obnovení systému přes bod obnovení a stále to nejde. Když kliknu na : Diagnostika potíží s připojením, tak je vše v pořádku. Hlásí to : Systém Windows nezjistil žádné problémy s připojením tohoto počítače k síti.
Přitom ostatní stránky a internet je funkční. Jen tyto 2 stránky nějak nejdou. Mám antivir Mc Afee Total Protection.
Nevíte někdo co s tím může být?
Od koho máte připojení k internetu? Mně takhle někdy "blbne" T-mobile. Pomůže se od internetu odpojit, chvilku počkat a připojit se znovu. Ale může jít i o něco jiného ...
To jsem zkoušel. A je to stále stejné. Internet chytám do noťasu přes wifi. Zkoušel jsem i nápovědu pro můj systém Windows Vista, ale stále nic . . . Už nevím co mám dělat. Vše ostatní funguje normálně, ale jen stránky Seznam a Facebook pro mně z nějakého záhadného důvodu nejdou načíst . . .
Dobrý den, ty stránky normálně fungují. Zkoušel jste jiný prohlížeč? Vyčistil jste IE - mezipaměť a cookies? Máte cookies a JavaScript povoleny? Jak to funguje s vypnutým antivirem? Nebyla nějaká aktualizace antiviru? Zdravím!
doplněno 18.10.14 06:50:Zde je návod na čištění IE: tipypropc.cz/...
doplněno 18.10.14 07:07:zwiki - já tento prohlížeč (naštěstí) nepoužívám, ale ten návod odpovídá tomu, co si pamatuji z IE.
Možná je rozdíl pro jinou verzi IE, ale to lze eliminovat použitím mozku a trochu v nastavení hledat.
Nevěděl jsem, že máte stejný problém jako tazatel.
Zkoušel jsem Seznam i Facebook v prohlížeči Mozilla Firefox a tam to jde normálně. Jen v tom Internet Explorer to nejde. Zjistil jsem, že i na této stránce www.poradte.cz to začlo hlásit že mám nějakou chybu certifikátu . . . To je zase co?
Kde najdu v IE tu mezipaměť a cookies? A kde zjistím jestli mám cookies a JavaScript povolený? A jak mám vypnout antivir? Jinak antivir se automaticky aktualizuje sám většinou každý den, nebo obden.
Zkuste stranku pjngnout. Otevrete si prikazovy radek a napiste ping facebook.com
Pote nam sem dejte vedet vysledek
tak jsem to zkusil a tohle se objevilo :
www.seznam.cz odpověděl 100ms
www.facebook.com odpověděl 160ms
a co s tím teď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.