Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webová stránka - načtení

Od: chundelacek* odpovědí: 9 změna:

Nejde mi načíst internetová stránka : www.facebook.com a www.seznam.cz

Stále to hlásí : Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tento web

Zkoušel jsem to změnit - obnovení systému přes bod obnovení a stále to nejde. Když kliknu na : Diagnostika potíží s připojením, tak je vše v pořádku. Hlásí to : Systém Windows nezjistil žádné problémy s připojením tohoto počítače k síti.

Přitom ostatní stránky a internet je funkční. Jen tyto 2 stránky nějak nejdou. Mám antivir Mc Afee Total Protection.

Nevíte někdo co s tím může být?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Od koho máte připojení k internetu? Mně takhle někdy "blbne" T-mobile. Pomůže se od internetu odpojit, chvilku počkat a připojit se znovu. Ale může jít i o něco jiného ...

chundelacek*
hodnocení

To jsem zkoušel. A je to stále stejné. Internet chytám do noťasu přes wifi. Zkoušel jsem i nápovědu pro můj systém Windows Vista, ale stále nic . . . Už nevím co mám dělat. Vše ostatní funguje normálně, ale jen stránky Seznam a Facebook pro mně z nějakého záhadného důvodu nejdou načíst . . .

ben®

Dobrý den, ty stránky normálně fungují. Zkoušel jste jiný prohlížeč? Vyčistil jste IE - mezipaměť a cookies? Máte cookies a JavaScript povoleny? Jak to funguje s vypnutým antivirem? Nebyla nějaká aktualizace antiviru? Zdravím!

doplněno 18.10.14 06:50:

Zde je návod na čištění IE: tipypropc.cz/...

doplněno 18.10.14 07:07:

zwiki - já tento prohlížeč (naštěstí) nepoužívám, ale ten návod odpovídá tomu, co si pamatuji z IE.

Možná je rozdíl pro jinou verzi IE, ale to lze eliminovat použitím mozku a trochu v nastavení hledat.

Nevěděl jsem, že máte stejný problém jako tazatel.

chundelacek*
hodnocení

Zkoušel jsem Seznam i Facebook v prohlížeči Mozilla Firefox a tam to jde normálně. Jen v tom Internet Explorer to nejde. Zjistil jsem, že i na této stránce www.poradte.cz to začlo hlásit že mám nějakou chybu certifikátu . . . To je zase co?

Kde najdu v IE tu mezipaměť a cookies? A kde zjistím jestli mám cookies a JavaScript povolený? A jak mám vypnout antivir? Jinak antivir se automaticky aktualizuje sám většinou každý den, nebo obden.

tajemnej*

Zkuste stranku pjngnout. Otevrete si prikazovy radek a napiste ping facebook.com

Pote nam sem dejte vedet vysledek

chundelacek*
hodnocení

tak jsem to zkusil a tohle se objevilo :

www.seznam.cz odpověděl 100ms

www.facebook.com odpověděl 160ms

a co s tím teď?

Chybu certifikátu na poradte.cz jsem zaznamenal v IE8,ten už není moc aktuální. Ostatní prohlížeče s tím nemají problém. Je potřeba prohlížeč aktualizovat a pokud to Microsoft neumožňuje tak přejít např na Firefox.
zwiki*

ben-Dobrý den.Zkusil jsem návod na čištění IE.Nic podle návodu nefunguje.

zwiki*
hodnocení

0x

pro ben-Když bych eliminoval použití mozku, tak nač bych se pak ptal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]