Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje kombinace shift a pismeno

Od: breberka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, na multimediální klávesnici mi u některých písmen a dalších znaků - seznam viz níže - nejde napsat velké písmeno )či horní znak). Baterie mám nové, spárovaná klávesnice milionkrát, restart nepomáhá, při pokusu o reinstal driveru ho to tam nechává s tím, že Win nenašly lepší... Čištění nepomohlo a se zapnutým CapLockem fungují všechna písmena. S levým shiftem fungují jiná než s pravým )viz níže)... Prosím o radu, zda mám šanci klávesnici nějak opravit, nebo jí mám rovnou hodit po psovi. :)

Pokud to někomu pomůže, uvádím níže seznam kláves píšících s levým a s pravým shiftem.

Díky moc za všechny rady. :)

Bez shiftu:
qwertyuiopú)
asdfghjklů§¨
zxcvbnm,.-

Levý shift:
QWERUIOP
GGGGH§¨‘
ZXCVBNM?:_

Pravý shift:
QWERTYUIOP/(
gh§
bn_

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikkiii*
hodnocení

1x

nemáš špatně přeplou klávesnici, třeba z angl. na cz?

al bunda*

A jaký to má vliv na velká písmena, když je klávesnice anglická?

al bunda*
hodnocení

0x

Já bych to hodil do sběrného dvora - po psovi ani ne, chudák pes... zejména, je-li klábosnice starší. nebo reklamovat, je-li v záruce. Dneska se vyrábí na prodej, ne na dlouhodobé používání. Nic nevydrží věčně.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]