Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Euro truck simulator 2 - cheat na peníze

Od: liki12® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mam hru euro truck simulator 2 ale nemam moc času na hru tak bych chtěl hned to lepší ale nemam peníze tak jsem si stáhl cheat engine ale vůbec mi to tu hru nenajde čim to může být?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dothe
hodnocení

0x

ets2-mods.com/...

to, snizuje ceny, vic asi neporadim

jinak jestli mate win7, tak date tento pocitac -) dokumenty -) Euro Truck simulator 2 a tam vlozite soubor (extrahovany)

dothe

jo, a jeste pak z ty slozky Euro Truck Simulator 2 -) mod a az tam vlozite odzipovany soubor

patrick123
hodnocení

0x

Tu hru si musíš nejdříve zapnout,pak si zapneš cheat engine a vyhledáš si to.Do toho políčka na přidávaní peněz napíšeš kolik peněz máš v tý hře a dále jsi to koukni na netu nemám moc čas to tady vypisovat.

hodnocení

0x
Tady by měl být návod ;)

dubik*
hodnocení

0x

Příklad zde video

Hra musí byt puštěná jinak jí to nenajde

Příklad Máš 50tisic a cheš 985milionu tak musiě první opsat tu hodnotu co máš a pak tu kterou chceš

to samé platí u levelu, opisují se xp

vasik*
hodnocení

0x

a když mám -1657675 KČ já tam mám mínus a nevim jak to napsat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]