Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer přeju .. Mám teď problém s notebookem. Mám jej rok a za ten rok bylo vše v pohodě.. Ale asi 2 týdny zpět mi začal blbout. Každej den se jednou denně zmrazí a ukáže se tzv. Modrá smrt. Jedná se o W8.1 .. A konkrétně o chybu DPC_WATCHDOG_VIOLATION .. Nevěděl by někdo co s tím? :/ V počítači mám vše aktualizované.. Celej počítač se mi nechce přehrávat, protože na to nemám čas a k tomu nevím, zda to vůbec pomůže. Dost mě to obtěžuje, když na počítači něco důležitýho dělám a najednou se zmrazí a vypne. Tím pádem se ztratí veškeré informace, co jsem tu danou dobu třeba dělala .. Předem děkuji
Pokud máte v záruce a ofic. OS, reklamujte. Pokud ne, zkuste sehnat někoho pro zálohu dat na jiném PC - už jsou externí boxy na HDD, se kterými by to mohl zvládnout i laik..
Modrá smrt nejde opravit vyčištěním CCleaner... je nutno ji řešit okamžitě... nakonec reinstal bude nutný.. případně oprava-výměna některého HW.
V záruce jej mám a ofic. OS mám taky.. zkusím tedy počítač znovu přehrát a pokud to nepomůže, zajdu reklamovat.. Děkuji
nejprve zálohujte (pokud se to rozjede, zkuste třeba úložiště na netu...
Pak reklamujte
vlastní instalaci nechte až na poslední variantu... může se stát, že vaše reinstalace bude ukončením záruky!
Zálohovat určitě, za mě radši na externí disk, než někam na web.
proč by měl být reinstal důvodem k ukončení záruky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.