Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můžete mi poradit, jakou značku tuž. baterií používat, aby vydržely proboha alespoň čtvrt roku?
Zkoušel jsem laciné JCB i drahší GP Ultra, ani jedny nevydrží déle, jak měsíc, to je děs... Nebo nevyplatí se používání nabíjecích baterií, koupit 2 sady a nabíjet je?
Děkuji
Souhlasím s logitechem... mám M505 a při intenzivním každodenním používání jsem měnil baterie cca 5x za 4roky.
Vždyť je to jedno, spousta věcí vydrží s energií mnohem méně, mobil několik dní nebo dokonce jenom den, notebook dokonce jen pár hodin. Tak proč by myš měla vydržet několik měsíců? Buď si pořiď myš s dobíjením v USB, nebo dobíjecí články. Používám několik bezdrátových myší, ta co používám nejčastěji je na 1 AAA článek a ani nevím jak dlouho vydrží. Používám v ní nabíjecí článek s nízkým samovybíjením, kdýž přestane fungovat, vyměním článek, který mám připravený nabitý a ten vyjmutý dám hned nabíjet, aby byl příště k dispozici. Nevím, ale asi by mě neobtěžovalo tuto operaci dělat třeba i obden, takže opravdu netuším jak dlouho vydrží, možná 14dní - měsíc
Děkuji za odpověďi, tak bych se k tomu vyjádřil i já, tázající
Myš není žádný no name, ale jedná se o LOGITECH Marathon Mouse M705...nebyla nejlevnější...
Další věc mě zaráží, ze zkraje mi baterky vydržely okolo 3-4 měsíců a to je už čas dobrý...je možné, aby měla menší výdrž s odstupem času? Mimochodem, leží jen na podložce, nikdy ji nepřenáším...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.