Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnout audio když jde přehrát?

Od: volnasek odpovědí: 6 změna:

zdravím, ví pls někdo program na stahování audiosouborů z internetu? pokud si lze audio poslechnout přes webový prohlížeč, umí to nějaký soubor i stahnout?

zkoušel jsem freerapid, ten fungoval např. na youtube ale na moje stránky ne (např. některé soubory na soundcloud)

díky

doplněno 15.10.14 09:21:

a pokud by existovlo něco, co se nemusí instalovat

díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tohle jsem vždycky řešil, tak jsem že jsem si pustil např internetové rádio a pustil nahrávání zvuku v PC. Stačí jen vypnout zvuky Windows apd... Nevím jestli Windows obsahuje něco na nahrávání zvuku, myslím, že ne.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si program viz odkaz. Zdravím!

slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

Používám "RealDownloader". Sice se musí nainstalovat, ale je zdarma a stahne prakticky cokoliv téměř odkudkoliv. Bez problémů funguje na InternetExploreru, na Mozile mi původně šel, teď dělá potíže. U jiných prohlížečů nevím. Jeho ovládání je víc než jednoduché.

doplněno 15.10.14 11:32:

Teď koukám, že Vám jde o stahování audio, tak to jsem s ním nezkoušel. Já mám zkušenost s videoklipy.

Já dřív používal nějaký VUrecorder. Sice se musel instalovat ale neměl myslím celkem ani celé mega. Ten uměl uložit všechno co prošlo zvukovou kartou. Jestli máš VLC tak tam taky není problém ukládat zvuky a videa. Jen pochopit systém ukládání odkazů do přehrávače.
volnasek
hodnocení

a díky, ale to všechno jsou programy které to umí nahrát v reálném čase? pohledávám něco, co by šlo stahovat rychleji. když už to na tom internetu jde pustit a přehrát, tak by to nějaký program mohl umět stahnout

konkrétně mi jde o toto hledani.rozhlas.cz/... když to nemá volbu stahnout ale jen přehrát

ben®

Dobrý den, myslím, že stáhnout jdou pouze soubory ukončené. Vy si chcete stáhnout stream, ale to je průběh a nemá konec. Tak, jedině ho stahovat nebo nahrávat v reálném čase. Snad se nemýlím. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]