Nejste přihlášen/a.
zdravím, ví pls někdo program na stahování audiosouborů z internetu? pokud si lze audio poslechnout přes webový prohlížeč, umí to nějaký soubor i stahnout?
zkoušel jsem freerapid, ten fungoval např. na youtube ale na moje stránky ne (např. některé soubory na soundcloud)
díky
doplněno 15.10.14 09:21:a pokud by existovlo něco, co se nemusí instalovat
díky
Používám "RealDownloader". Sice se musí nainstalovat, ale je zdarma a stahne prakticky cokoliv téměř odkudkoliv. Bez problémů funguje na InternetExploreru, na Mozile mi původně šel, teď dělá potíže. U jiných prohlížečů nevím. Jeho ovládání je víc než jednoduché.
doplněno 15.10.14 11:32:Teď koukám, že Vám jde o stahování audio, tak to jsem s ním nezkoušel. Já mám zkušenost s videoklipy.
a díky, ale to všechno jsou programy které to umí nahrát v reálném čase? pohledávám něco, co by šlo stahovat rychleji. když už to na tom internetu jde pustit a přehrát, tak by to nějaký program mohl umět stahnout
konkrétně mi jde o toto hledani.rozhlas.cz/... když to nemá volbu stahnout ale jen přehrát
Dobrý den, myslím, že stáhnout jdou pouze soubory ukončené. Vy si chcete stáhnout stream, ale to je průběh a nemá konec. Tak, jedině ho stahovat nebo nahrávat v reálném čase. Snad se nemýlím. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.