Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem si router TP-LINK TL-WDR3600 na němž jsou na zadní straně dva USB porty. V popisu produktu je :Zařízení TL-WDR3600 je vybaveno dvojicí portů USB, které umožňují připojit úložné zařízení USB, jako je například flash disk. Bohužel, vyzkoušel jsem oba porty, kdy se pouze rozsvítí LED, ale samotný disk (flashku) v nb nikde nevidím. Pro jistotu jsem nb připojil i kabelem k routeru-nemá vliv.Otázka tedy zní: Je třeba někde ještě něco povolit, nebo spustit? Flash je po vložení do nb funkční. Je formátována FAT32.
Zkusil jsem zkontrolovat nastavení routeru podle manuálu a vše je podle mne v pořádku. Obr. síťového připojení přikládám
A když se rozklikne ten router, tam není nic? Ten USB disk by měl mít povoleno sdílení v nastavení routeru.
Tady je
doplněno 15.10.14 20:25:Na té kartě výš je otevřená složka obecné a dole pak nastavení-to jsou ty dva obr, vpravo.
Tak to nic, to je jen info. Ten router musí mít někde přístup k nastavení, přes adresu nebo tak... Dej Zobrazit úplnou mapu v centru sítí
Zdravím Ernie. Neevím, jestli je to tak správně, ale disk se mi podařilo otevřít a hlavně zobrazit až po kliknutí v "mapa sítě" na symbiol routeru. Tam je možnost spustit WMP a jedině tam se zobrazí a jde odtud i přehrávat vybrané. Nevím proč, ale asi je to takhle nastavené, že to otevírá jen tenhle program.
Každopádně díky.
Složky jdou také otevírat:hudba,videa,obrázky,nahrané. Jen zase nevím, kde se dá změnit ten program, kterým se to otvírá. To je už ale detail, i když na přehrávání "všeho" je lepší VLC. Zatím jsem to v natavení routeru nenašel.
doplněno 21.10.14 01:11:Spíš mám teď jiný problém. Kámoš si přinesl nb a připojil hio normálně přes můj router, přes WiFi-celé odpoledne vše fungovalo. Najednou jeho nb trucuje a nechce se přihlásit ani s kabelem. V sítích se mu zobrazuje jen možnost připojení na 5GHz. Ta původní 2,4GHz se mu neziobrazí.Smutný je, že se zkrátka nikam nepřipojí.Já jsem připojený normálně přes WiFi na frekvenci 2,4.Ukazuje mu to chyba 10106?
Otevírání se nastavuje kliknutím pravým na soubor, z nabídky vybrat Otevřít v programu..., z další nabídky vybrat program kterým se má typ souboru otevírat a dole zaškrtnou políčko K otevření souborů tohoto typu vždy použít vybraný program... (doporučené a další programy).Při dalším normálním otevírání klasicky kliknutím se už otevře v tom programu.
S tím noŤasem neporadím.
A nebude to podobne jako treba u turris.cz/... (v nejblizssi dobe me to ceka)?
doplněno 15.10.14 20:35:Router jsem vzdy ladil pres prohlizec WEBu (zadat IP routeru atd.).
tipuju, že se na flashdisk bude přistupovat přes FTP protokol ... zkuste do prohlížeče ftp://ip.adresa.r/...
nebo zde je návod pro TP linky i4wifi.blog.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.