Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím přehrát DVD filmy v PC

Od: jaromir83* odpovědí: 5 změna:

zdravím, chtěl bych se zeptat jaké jsou nejlepší/nejběžnější (free) programy pro přehrání videa z DVD disku (filmů) v PC. Window Media Player mi nefunguje a když vložím DVD video disk do mechaniky, nezobrazí se mi žádné okno Přehrát automaticky v programu... ani nic podobného. musím mít zapnutou v msconfid nějakou ze Služeb aby to šlo nebo musím přeinstalovat celé Windows?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

2x

BS Player bsplayer.com/... asi patří k nejlepším. Přehraje prakticky cokoli. další takový je MPCStar mpcstar.com/....
Hezký den.

BS Player nepodporuje ve Free verzi DVD.

hodnocení

0x
jaromir83*
hodnocení

VLC přehrávač mám, přehraje to svým způsobem, ale musim postupně jednotlivé soubory VTS_01_1 atd. otvírat (většinou tak po 20ti minutách přehrávání). já myslel spíš spravit aby se to DVD po zasunutí do mechaniky spustilo i s menu atd. dík

simasonka*
hodnocení

0x

Dosti často mi Media Player nepřehrával DVD, ale BS Player mi funguje uplně bez problémů.Ani jsem nemusela přeinstalovat PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]