Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android (kitkat) - zamykatelný launcher?

Od: romann* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zdravím všechny počítačové nadšence. Prosím, nevíte někdo o nějakém launcheru pro android (kitkat), který by se dal uzamknout (buď ve svém menu heslem, nebo v nastavení tabletu nějakou funkcí), aby NEŠLY přesouvat složky, widgety, či ikony - pouze po odemčení.

Pracuji ve škole, a přistanou nám tam tablety pro děti. Potřebuji vyřešit zmíněný problém, jinak se s tím za chvíli nikdo nedomluví. Pokud by se dala funkce zapínat v nastavení, taky by to stačilo - vstup do něj se bude krýt Smart App lockem)

Díky, všem diskutujícím.

Roman

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkuste Espier Launcher u toho si nejsem jistý jestli zamkne widgety, ale umožní dávat hesla na aplikace a složky

dál ADW Launcher ten by měl umět i s těmi widgety popřípadě 360 Launcher, ale neručím za to :)

romann*
hodnocení

Ten ADW launcher je přesně to co jsem hledal. Děkuji mnohokrát

romann*
hodnocení

Jen škoda, že ADW Launcher neumí pojmenovávat složky na ploše (aspoň jsem to nikde nenašel).

Nebo se pletu?

Díky za radu

filip17*

Je to možné, já ho nepoužívám, jen ho tak zběžně znám právě kvůli těm widgetům :)

hodnocení

0x
Používám Go Launcher EX, tohle umí a osobně mi z vyzkoušených launcherů vyhovuje nejvíc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]