Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám notebook od tatky, ten ma Win7, má na disku C: 54GB. Ale píše mu volných 1,7GB z 54GB. Když jsem otevřel tento disk, označil jsem všechny složky (users,windows,program files,program files86,...) vlastnosti a tak mi to napsalo dohormady 28GB. Takže mi chybí někde cca 24GB na tom disku C: ale nevím kde, když není u volných a není ani v těch složkách. V čem je asi problém?
děkuji za rady
Pokud vam vytvoril samostatny ucet bez prava admina, tak to spocitalo objem dat bez souboru user otce
bo jsem se dival na to C: a tam má plocha 750MB co by šlo smazat nebo přesunout, ale jinak žadne dalši věci jeho...sve má na ploše a nebo na D: jinak na C nic neinstaluje či nenahrava (krom instalačky office a takove ty programy, ovladače apod co maji byt). Dale jsem našel že outlook tam je uloženy 1,7GB - to je asi to co tam taky musi byt?
jinak jsem nic nenašel co bych tzv mohl smazat. Nepočitam složky po tzv pár MB. Takže je tohle normalni? zkusim to čištění disku jesi to něco pomuže či ne. Ale že bych tim ziskal pár GB zpět?
má pouze jeden učet takže nic není na jinych učtech či tak
Stáhni si CCleaner třeba odtud, slunecnice.cz/...
a nechej to vyčistit, v nastavení nic neměň, používám to už spoustu let a nikdy mi nesmazal nic co by neměl.
Pročistí to systém, ale pokud tam máš třeba někde uložený svoje věci, programy, filmy, obrázky, tak to musíš najít a vymazat sám.
Nech projet i registry, nabídne ti to zálohu tak ji udělej (pokud by přece jen došlo ke smazání něčeho nepatřičného, jde to přez tu zálohu napravit) a nech to promazat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.