Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe flash player

Od: denull23* odpovědí: 4 změna:

zdravím,potřebuju poradit:) chci si táhnout adobe flash player tady get.adobe.com/... .. jenže když to stáhnu,tak se mi to tam začně aktualizovat a pak nic.vůbec nic se neděje a ta stránka kvůli čemu to chci nainstalovat, pořád padá...nevíte co tím? díky:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste vypnout při instalaci AFP antivir nebo i firewall. Možná to celé blokují. Zdravím!

doplněno 12.10.14 23:46:

Máte povoleny cookies a JavaScript v prohlížeči? Zkuste i jiný prohlížeč. Také zde můžete vložit tu adresu stránky, která padá - vyzkoušíme to.

doplněno 13.10.14 13:10:

denull23 - ta stránka je normálně funkční. Registrovat se tam nechci, ale zatím jsem vše načetl bez problémů. Píší tam, že pro správnou funkci musí být nejnovější verze AFP a také při problému vyčistit mezipaměť prohlížeče. Takže, chybka je někde u Vás v PC. Snad požádejte někoho znalého přes PC, aby se na to podíval a "pošteloval" to. Něco Vám to tam blokuje nebo se nepodařila ta instalace AFP.

denull23*
hodnocení

Mno, je to spíš hra jestli to nevadí..) bellasara.com/... ...jinak jsem zkoušela i jiné prohlížeče, a pořád nic. :/

filip17*
hodnocení

2x

Dobrý den,

a co se přesně s tou stránkou stane? napíše to něco? Zkusila jste restart PC?

Zde je odkaz na stažení z jiného serveru stahuj.centrum.cz/...

denull23*
hodnocení

Ano,po dlouhém načítání mi to napíše toto :/

Adobe flash player

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]