Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U hudby není zvuk 5.1 ale jen 2.1

Od: smiky odpovědí: 3 změna:

Dobry den mam takovy mensi problem s prehravanim mp3, mam nainstalovane Windows Vista Ultimate 32bit SP1 vse slape jak ma akorat je proble s prehravanim mp3 na me 5.1 repro soustave jelikoz zvuk mi jede jen z bocnich a stredovedo repraku ale kdyz si pustim film s 5.1 zvukem tak slape jak ma i ve hrach mi 5.1 zvuk jede v poradku jenom u mp3 to nejde.Vsude mam nastaveno 5.1

mam zakladni desku GA-M55S-S3 s integrovanou 7.1 zvukovkou, ovladace mam od Realtek stazene od virobce zakl. desky na 32bit verzi visty a jako kodeky pouzivam K-lite Mega Pack

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

MP3 písničky nejsou nahrýty prostorově a proto ti nebudou hrát zadní reproduktory. Musel by jsi ten zvuk případně nějakým efektem dodat.

smiky
hodnocení

no jenze na XP mi to v pohode slapalo

badal

No, kdo ví, jestli to tam jen neposílalo stený zvuk jako do těch předních repro.

S tímhle si docela dobře umí pohrát mplayer ("www.mplayerhq.hu") - je potřeba si to najít v dokumentaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]