Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Android 4.2.2 Kde mohu stáhnout OFFLINE navigaci, například google maps?
Moc díky
Dobrý den,
v google play je jich dost, zkuste tam zkuste tenhle článek svetandroida.cz/... já jsem tátovi pořidil dynavix, což je také offline navigace a je dostupná také v google play, tátá je s ní velmi spokojený, i když sem tam se objeví špatná recenze
Všem díky! A kde mohu stáhnout tu navigaci google offline? Sice něco s takovým názvem je na google play, ale nepíšou tam jestli je to offline...?
dík
pokud vím tak google navigace není offline, a je zabudovaná už v základu na starších androidech pod názvem navigace u novějších by se měla skrývat pod názvem mapy, tam si stačí vyhledat cíl a pak jen přes kontextové menu vyvolat navigaci, ale není to offline. Musíte si nechat aspoň načíst mapu a pak lze internet v telefonu vypnout a navigace stále funguje, ale testoval jsem to jen na krátkých vzdálenostech, nevím jak je to u delších každopádně v google play když jsi nějakou aplikaci na navigování najdete a rozkliknete určitě tam bude napsáno jestli funguje i offline popřípadě úplně dole bývají i recenze v CZ nebo EN.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.