Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slušný herný notebook do 12k

Od: ostraznik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, hledam slušný herní notebook, uvažoval jsem o repase ale nakonec jsem zjistil že mohu mít více výkonný po grafický stránce notebook novej za stejnou cenu i když teda vím že ty nový jsou kšunty ale bude to pracovní notebook co bude ležet na vratnici abych se v noci nenudil když tu hlídám :)

Zatím se rozhoduji mezi alza.cz/...

Ten druhý je lepší než ten první v procesoru ale i grafické kartě nejspíš, jen mě mate že ten první ma dvě grafické karty jestli teda není lepší ohledně grafiky než ten druhej s jednou evidentně novější. Bohužel má meně ramek to by se časem dokopily lepší. Zajímalo by mě teda který je dle vás lepší případně jestli neznáte nějakej stejně výkonný repase případně lepší za stejnou cenu Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asasu
hodnocení

1x

"Herný notebook" do 12tis nekoupíš, protože v této cenové relaci nemá žádný dostatečně výkonou grafickou kartu, aby jsi nebyl hned od začátku omezován u nových her. Tyto NB bych spíše nazýval multimediální.

Píšu tu, jen aby jsi potom nebyl zklamán výkonem. :(

praivo*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Lenovo IdeaPad G505s Black

Ta Toshiba není špatná, ale chtělo by to přidat více paměti RAM.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]