Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, poradí mi prosím někdo PL (polopatě) co dělat když nefunguje nová čtečka?
Jedná se o toto: ctecky-pametovych-karet.h/...
USB zdířky na pc fungují (jde ext. hardisk, mp3...). Mám XP. Píše mi to "zařízení usb nebylo rozpoznáno". Čtečka nijak nesvítí. Zkoušela jsem to přes nápovědu a správce zařízení ale "průvodce nemůže nalézt nezbytný software". Žádné instal. cd u čtečky nebylo.
Víc už si nevím rady ...děkuji
To bylo první co jsem udělala, nefunguje ani na jednom ze čtyř.
doplněno 11.10.14 23:20:V jiném pc nemám možnost vyzkoušet. Ano, zkoušela jsem kartu vyndat i vložit ale bez reakce.
Ještě zkus použít jiný kabel. Mám trochu podobnou čtečku, jednou jsem ji k počítači připojil jen tak ze zvědavosti jiným kabelem - a ejhle, čtečka nejela.
Ahoj, nevím, jestli Ti to pomůže, ale můžeš zkusit tohle:
Týká se to bluetooth adaptéru, ale myslím, že analogicky to půjde použít i pro Tvoji čtečku. Mě to s BTčkem pomohlo
V případě čtečky bych asi postupoval přesně podle návodu s těmito odchylkami:
- místo bth.inf bych se podíval do souboru pro USB storage zařízení, myslím, že to bude usbstor.inf
Nezapomeň si ten soubor zazálohovat, zkopírovat někam, kde bude v bezpečí před případným smazáním/přepsáním a pokud by to nefungovalo, vrať tuhle kopii zpátky do c:\windows\inf\
Goog luck a dej vědět, jestli funguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.