Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeština v Crysis 1

Od: marekjitus odpovědí: 5 změna:
Mám hru Crysis (první díl), ale nemám tam češtinu a na internetě to nemůžu někde najít ke stažení. Dáte m isem prosím nějaký odkaz?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já když jsem hrál Crysis 1, tak čeština byla přímo ve hře. Pokud tam češtinu nemáš, tak máš smůlu.

marekjitus
hodnocení

a stáhnout to někde jde?

Samostatná čeština na Crysis 1 nikde není. To by sis musel nelegálně stáhnout Crysis 1 s "integrovanou" češtinou.

Není důvod dělat samostatnou češtinu, když je hra lokalizovaná přímo od výrobce (distributora pro ČR). A ten zas nemá důvod poskytovat češtinu zvlášt.

kremator
hodnocení

0x
nazdárek, čeština :Program Files/Electronic Arts/Crytek/Crysis/Game/Localized vyber si soubor default, otevři ho v poznámkovém bloku ,obejví se Language = "English" PAK = "English.pak" přejmenuj to na Language = "Czech" PAK = "Czech.pak" ulož změnua hotovo,mě to funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]