Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční touchpad

Od: nikushe* odpovědí: 6 změna:

Zdravím! Od včerejška mi nefunguje touchpad na notebooku acer aspire one D-250.. Zkoušela jsem i ty zkratky jako je fn+F7 a tak ale pořád to nejde..co s tím?:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helper123*
hodnocení

2x

Zkusil bych přeinstalovat drivery touchpadu

doplněno 13.10.14 20:39:

Ovladače stáhněte (zkuste první tu 1. verzi, v případě neúspěchu 2. verzi), nainstalujte a restartujte netbooka.

stonek*
hodnocení

0x

Začal bych zkontrolováním a vyčistením spoje - konektoru pod klávesnicí, je tam flex kablík a když tam něco zateče zavzlíná to tam. Klávesnice by měla jít ven dobře trsátkem, má po obvodu západky.

nikushe*
hodnocení

a nesouvisí to s tím oranžovým čtverečkem u nastavení zařízení?

Nefunkční touchpad

mimik*
hodnocení

0x

Asi nejjednodušší by bylo se vyprdnout na touchpad a koupit si myš (stojí od 150 kč do 1500 kč).

nikushe*
hodnocení

no já myš mám ale ten touchpad potřebuju když jsem třeba ve škole.. nemůžu tam při hodinách klikat myší:/

praivo*
hodnocení

0x

Někdy stačí vyvolat ovládací panel "Myš" a kliknout na OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]