Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungující zvuk u her

Od: ulquiorra* odpovědí: 5 změna:

Dobré ráno, včera jsem si úplně obnovil počítač na tovární nastavení, hned na to jsem si nainstaloval nějaké hry a v žádné mi nefunguje zvuk. Hry mají zvuk naplno ale na Speakers - Směčovač se mi nezobrazují ikonky těch her, takže ten problém je nejspíš tam. Prostě to nejspíš nebere zvuk těch her. Co s tím? Děkuji za odpovědi. *plac*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud se zvuk vyskytuje např. při přehrávání videa nebo hudby, tak by to možná chtělo nainstalovat pro ty hry DirectX. Také se podívejte do nastavení zvukové karty. Zdravím!

doplněno 10.10.14 09:48:

Podívejte se přes Ovládací panely / Systém do Správce zařízení, jestli je tam u zvukovky vše v pořádku. Potom se podívejte v Ovládacích panelech, jestli tam nemáte ještě ikonu pro tu Vaší zvukovku a tam se nemusí něco "poštelovat". A zkoušku rozhraní DirectX jste si udělal?

Otestování spustíte takto: Start / Spustit zapišete dxdiag.exe a potvrdíte OK.

doplněno 10.10.14 10:09:

Tak to už nevím. Já jsem snad nikdy hry ve směšovači zvuku neměl (OS WIN XP). Napište ještě pro ostatní, jaký máte OS Windows. Třeba poradí někdo další.

ulquiorra*
hodnocení

Teď jsem si tedy přeinstaloval DirectX a pořád nic. Na co se mám přesně podívat do té zvukové karty? Nic totiž nenacházím. .___.

ulquiorra*
hodnocení

Všechno vypadá snad v pořádku (jsem amatér), akorád jsem si všimnul, že se mi ty hry vůbec nezobrazí ve speakers - směšovač hlasitosti. Vůbec nevím co tím. *nevi*

hodnocení

0x

Myslím, že by mělo pomoci vyhledat na internetu a stáhnout ovladač ke zvukové kartě..

doplněno 10.10.14 10:03:

Jakože přeinstalované? Ty, které si tam nainstaluje windows totiž většinou fungují špatně.. Kdysi jsem měla problém, najít vhodný ovladač ke zvukové kartě k danému operačnímu systému co jsem tehdy měla..Žádný nefungoval. Když jsem našla funkční, musela jsem si ovladač uložit a po každé přeinstalaci op. systému použít ten..

ulquiorra*
hodnocení

Ovladače nainstaované mám, nic to nevyřešilo, tak s nejsem jistý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]