Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emailová schránka - nepamatuje si heslo

Od: york* odpovědí: 3 změna:

Mám několik mejlových schránek a mnoho let stačilo zadat první přihlašovací písmenko a vše včetně hesla se samo do okének doplnilo.Přečetl jsem poštu, klikl na odhlásit , zadal první písmeno pro další schránku atd. a byl to fofr. Nyní to už nejde. Objeví se akorát v levém horním rohu okno, zda si to má přihlašovací údaje zapamatovat , ale ouha. Kliknu na ANO- aplikace si to zapamatuje ale už to nefunguje jak dříve. Přihlašovací údaje tam zůstanou pořád v tabulce a nenaskočí mi ani na ploše možnost ODHLÁSIT. Tak to prostě vymažu deletem a pokračuji. Je to únavné. S technikem na Seznam. cz jsem se nedomluvil. Poradíte? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já odpovím trochu jinak. Nebylo by lepší a hlavně pohodlnější používat emailového klienta? Účtú tam taky můžeš mít kolik chceš a funguje to naprosto spolehlivě. Já webový rozhraní používám zcela výjimečně a pokaždé jsem z toho jen otrávenej. Strašně nepohodlné.

hodnocení

0x

Budete si muset pohrát s nastavením Vašeho prohlížeče.. U exploreru je to např. v internet options/content/autocomplete settings - user names and passwords on forms - musí být zatržené..

doplněno 10.10.14 09:02:

Myslím, že se tam ještě musí zatrhnout i "forms"

Jinak tady nápověda od microsoftu v češtině.. V ostatních prohlížečích to bude podobné..

doplněno 10.10.14 09:57:

A "formuláře"na tom samém místě máte také zaškrtuté? Pak už jen pokud máte zapnuté nastavení mazání historie na pc po každém vypnutí prohlížeče, tak toto nastavení zrušit a zkusit aktualizovat prohlížeč..

Měnil jste v poslední době - v době, kdy pozorujete změnu - nějaké nastavení prohlížeče? Vy nebo někdo z rodiny? Je to po aktualizaci prohlížeče?

york*
hodnocení

"uživatelská jména a hesla na formulářích" bylo zaškrtnuto , mám IE. Jo a já mám psáno vše česky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]