Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přenést

Od: 000nik odpovědí: 3 změna:

Má někdo zkušenost s přenosem foto z MT Samsung S5230 do PC USB kabelem. Prostudoval jsem předchozí rady, ale nevím? Bude přenos fungovat po instalaci Fotogalerie Windows Essentials 2012 nebo musím instalovat Samsung usb driver? Popř. celý balík Samsung Kies? Co nastavit v MT:Zeptat se při připojení/ Samsung PC studio nebo Velkokapacitní paměť? V MT mám sd kartu. Je rozdíl u tohoto MT mezi nabíjecím kabelem a datovým? Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Připojit dodávanýn USB kabelem k PC a vybrat velkokapacitní paměť. Nic netřeba instalovat, mobil by se měl v PC tvářit stejně jako např flashka (vyměnitelný disk).
V tom si najdete složku s fotkama (typicky DCIM)
000nik
hodnocení

Děkuji. O.K. MT se připojil,ale foto do PC, po importovat nepřenesl? Je třeba mít fota uložena , v telefonu nebo na paměťové kartě?

Taky mám Ťamťunga, ale nikdy jsem fotky neimportoval. Je to přesně tak, jak píše mikihans. Připojím kabel, zařízení se samo přihlásí úplně stejně jako třeba fleška, otevřu adresář DCIM, vyberu fotky, které chci zkopírovat, Ctrl-C , otevřu adresář na PC kam je chci uložit, Ctrl-V. Hotovo, vyřízeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]