Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dealextreme doba dodání

Od: zuntr* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, objednával jsem si něco na evropským dealextreme a platil jsem asi 35$ cca 700 kč a nejdelši dodací doba byla u jednoho produktu a bylo to 10 dní. Četl jsem že někdo čekal i 3 tydny nekdo i měsíce myslíte že to budu mít stejně? Objednával jsem před týdnem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tři týdny až měsíc není u čínských e-shopů nic výjimečného.

tesyk*
hodnocení

0x

Běžně 3 týdny. Před Vánocema i 6.

moto*
hodnocení

0x

Obecně je to tak cca 3 týdny, může to být ale klidně déle a také se to zasekne na České Poště, která zásilky nad 22 EUR proclívá a zrovna nespěchá.

stonek*
hodnocení

0x

u DX doručování skutečně trvá tři týdny i déle, kratší dobu bych bral jako příjemný bonus.

praivo*
hodnocení

0x

Z EU skladu píšou 10 dní, ale k tomu musíš připočítat dobu, než to dají dohromady a odešlou, což může být dalších několik dní. A z HK to opravdu může trvat i měsíc, případně se zásilka po cestě může i ztratit...

hodnocení

0x

Já měl dx věci až 8-9 týdnů..a popravdě po letech spokojenosti...

Nedělám reklamu ale věci z banggood.com jsou zde vždy mnohem dříve, zasílky z dx několikrát nedošly, z bangu zatím vše...

Nakonec onen banggood vám napíše na baterku za 25EUR cenu 19 takže se vyhnete poplatkům clo/dph ...

Anon jej jich kupa stačí napsat a zeptat se...

stirecek*
hodnocení

0x
U dx někdy i půl roku, jindy se zásilka ztratila a skoro vždy zkomolili adresu a jméno, proto to pošta odesilala zpět. Nevím zda to dělali schválně nebo neuměli opsat správné údaje, proto jsem tam skončil. Aliexpres nemá žádné problémy, doba dodání běžně tři týdny, někdy méně někdy více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]