Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám instalovat dropbox 2.6?

Od: bubala odpovědí: 4 změna:

Od rána mi to píše o instalování dropbox 2.6 .Nerozumím tomu o co jde,jestli to mám odťuknout nebo jestli to potřebuju?Jsem úplný počítačový neznalec,čili netuším o co jde.Prosím,co mám dělat?Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

2x

A to se vám tam ten dropbox jen tak náhle objevil? To se mi nezdá. Jinak je to takzvané cloudové sdílení souborů, takže k nim máte přístup z víc míst, například i z mobilu. Takže asi jste ho někdy používal, každopádně pokud ho tam máte, tak aktualizace na novější verzi je rozhodně dobrý nápad.

bubala
hodnocení

Jo,po zapnutí počítače se mi aktualizovalo něco z avastu,spíš odstranilo něco,co se mi tam objevilo ani nevím jak,nějaký tolber,už si to nepamatuju.A pak naskočilo to o instalování dropboxu.Já jsem to nikdy nepoužívala,natož z mobilu,mám starší typ mobilu,takže používám jen na sms a volání atd.Ani nevím,že tam něco jako cloudové sdílení souborů mám,protože tomu nerozumím o co jde.A ani netuším,k čemu je to dobré případně jak bych to využívala.Zatím jsem to nezrušila,ani neinstalovala,mám to furt na ploše.Je mi to k něčemu?Nebo když to zruším,stane se něco?

sargo*

Tak to klidně zrušte. V mobilu v nastavení by snad mělo jít (podle toho, jakou verzi systému máte), že programy, které nepoužíváte (pokud nejsou odinstalovat), jdou alespoň zakázat - mobil tak šetří baterku a paměť, a vy nervy kvůli aktualizacím :) Pokud byste i někdy odklepla aktualizaci, kterou potřebujete, netřeba se obávat, ona se ozve znovu ;)

doplněno 06.10.14 15:26:

Dropbox slouží jako schránka, na kterou se můžete přihlásit přes internet z kteréhokoli zařízení (počítače i mobilu). Dají se tam ukládat soubory všeho druhu (obrázky, filmy, texty...). Pokud ho nechcete využívat, klidně ho smažte, ničemu to nebude vadit. :)

bubala
hodnocení

Ono se to netýká mobilu,nemám ten "chytrý"mobil,ale starou verzi,kde nepoužívám ani internet,ani nic jiného mimo sms a volání,prostě ho mám pro styk s rodinou a známými,na nic jinýho.Týká se to počítače,zatím tu nabídku či co to je mám hozenou na liště a nevím co s tím,k čemu to je pro počítač a moje jen uživatelské používání počítače,dobré.Něco mi to píše anglicky,jenže já anglicky ani slovo kromě pozdravu neznám,jsem z generace dost starší,ve škole jsem měla ruštinu a i tu už moc neznám.Tak jen k čemu to je,"dropsbox setup"?K čemu by to bylo pro mně a proč mně to pořád "otravuje" už vůbec nevím a a případně nevím,jak to zrušit,jestli je to pro mně zbytečné,protože ať ťuknu na tom kam chci,pořád se to vrací .Prostě cokoli o tom bych uvítala.Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]