Nejste přihlášen/a.
Od rána mi to píše o instalování dropbox 2.6 .Nerozumím tomu o co jde,jestli to mám odťuknout nebo jestli to potřebuju?Jsem úplný počítačový neznalec,čili netuším o co jde.Prosím,co mám dělat?Díky
A to se vám tam ten dropbox jen tak náhle objevil? To se mi nezdá. Jinak je to takzvané cloudové sdílení souborů, takže k nim máte přístup z víc míst, například i z mobilu. Takže asi jste ho někdy používal, každopádně pokud ho tam máte, tak aktualizace na novější verzi je rozhodně dobrý nápad.
Jo,po zapnutí počítače se mi aktualizovalo něco z avastu,spíš odstranilo něco,co se mi tam objevilo ani nevím jak,nějaký tolber,už si to nepamatuju.A pak naskočilo to o instalování dropboxu.Já jsem to nikdy nepoužívala,natož z mobilu,mám starší typ mobilu,takže používám jen na sms a volání atd.Ani nevím,že tam něco jako cloudové sdílení souborů mám,protože tomu nerozumím o co jde.A ani netuším,k čemu je to dobré případně jak bych to využívala.Zatím jsem to nezrušila,ani neinstalovala,mám to furt na ploše.Je mi to k něčemu?Nebo když to zruším,stane se něco?
Tak to klidně zrušte. V mobilu v nastavení by snad mělo jít (podle toho, jakou verzi systému máte), že programy, které nepoužíváte (pokud nejsou odinstalovat), jdou alespoň zakázat - mobil tak šetří baterku a paměť, a vy nervy kvůli aktualizacím Pokud byste i někdy odklepla aktualizaci, kterou potřebujete, netřeba se obávat, ona se ozve znovu
Dropbox slouží jako schránka, na kterou se můžete přihlásit přes internet z kteréhokoli zařízení (počítače i mobilu). Dají se tam ukládat soubory všeho druhu (obrázky, filmy, texty...). Pokud ho nechcete využívat, klidně ho smažte, ničemu to nebude vadit.
Ono se to netýká mobilu,nemám ten "chytrý"mobil,ale starou verzi,kde nepoužívám ani internet,ani nic jiného mimo sms a volání,prostě ho mám pro styk s rodinou a známými,na nic jinýho.Týká se to počítače,zatím tu nabídku či co to je mám hozenou na liště a nevím co s tím,k čemu to je pro počítač a moje jen uživatelské používání počítače,dobré.Něco mi to píše anglicky,jenže já anglicky ani slovo kromě pozdravu neznám,jsem z generace dost starší,ve škole jsem měla ruštinu a i tu už moc neznám.Tak jen k čemu to je,"dropsbox setup"?K čemu by to bylo pro mně a proč mně to pořád "otravuje" už vůbec nevím a a případně nevím,jak to zrušit,jestli je to pro mně zbytečné,protože ať ťuknu na tom kam chci,pořád se to vrací .Prostě cokoli o tom bych uvítala.Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.