Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač pro CPU

Od: jupsak* odpovědí: 6 změna:

pronajímam jedné firmě výpočetní výkon CPU, a potřeboval bych sem, aby mi to doma mohlo běžet 24hodin denně. Teda hlavně potřebuju výkon CPU, mam doma starej počítač tak se chci zeptat, jestli by tam šlo dát nějakou namakanej CPU. nebo nějaká sestava.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teda vy musíte být už ve "vatě". Z toho pronájmu si kupte další nový výkonný PC a nepotřebujete nic modernizovat.

Navíc se Vám znásobí výkon který můžete opět pronajmout.

Btw... co Vaše indukční pec na dřevoplyn?

jupsak*
hodnocení

ve vatě nejsem, ale mam z toho zatim kolem 50k denně a to mi neběží počítač nonstop

Ps: indukční pec je skoro hotová, mam doma již kelímek, spirálu, trafo a až mi dorazí frekvenční měnič z ebay, tak vše pude dohromady.

elektrocentrála na dřevoplyn prozatím leží jen v mozkových závitech a některé díly již mam, jen sehnat zbytek, a najít čas a vše zprovoznit. Počítam, že až dokončim pec tak se dam do elektrocentrály, protože ji počítam, že by jsem napájel pec přímo z elektrocentrály.

Dovol abych se zasmal. Kdybys měl za to 50 klacků denně tak si hned jdeš koupit nejmodernější stroj, na kterém za minimální množství energie získáš velký výkon. Navíc by ale manažeři té firmy museli být tupci, aby někomu dávali 50 klacků a nepořídili si raději vlastní stroj :) Pokud ten stroj nechtěj použít k vykrádání bankovních účtů nebo hackování do cizích počítačů nebo tak něco.

hodnocení

0x

A jaký výkon?

Na různé aplikace se hodí různé výpočetní jednotky, jednou procák, jindy grafiky, jindy SSD disky v raid 0 ...

50k za den, to už sna i bitcoin vynášel víc v rámci výkonu/spotřeby...

doplněno 03.10.14 20:35:

V době ky se těžba vyplatila byl dobrej mining.bitcoin.cz/...

Ten čech co to vlastní defakto vymyslel ten systém minning farem...

Cpu je na coiny slabé, je třeba koupit výkonnou graf kartu...

jupsak*
hodnocení

je to cointellect, je mi jedno jakej výkon, ale čím výkonnější tim lepší

hodnocení

0x

To je dobré, tak ty chceš poradit, ale přitom neuvedeš ani typ desky ani typ zdroje.

Stejně je to ale nesmysl. To co vyděláš utratíš na energii protože staré PC mají velkou spotřebu. Záleží ovšem co si pod pojmem staré PC představuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]