Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafická karta VIA CLE 266

Od: berivo® odpovědí: 1 změna:

Měl jsem v kouě starý počítač,který jsem se rozhodl,že ho zprovozním,pro sebe a(synovi jsem koupil nový komp,o který jsme se dělili,ale syn vyrostl,a má své zájmy,atd)),nainstaloval jsem místo windows xp windows 7 a začal se mi sekat video,tak iwebové stránky,a zjistli, jsem že mám grafickou kartu Via cle 266,bohužel,nemohu na ni sehnat ovladače,protože není podporována na windows 7.Vzpomínám si,že na xp to klapalo.Znamená to,že musím vyměnit grafickou kartu?Nelze stáhnout ani ze stránek výrobce.Můžete mi když tak doporučit jinou graficjkou kartu? pro hraní her,pouštění videa,a pro kancelář,cenově kolem 1000.kč díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Tak to už je stará šunka, novější hry na tom určitě nepůjdou. A i karet do AGP slotu v prodeji ubývá. Třeba tu, co mám já, už nikde sehnat novou nejde, i když je lepší než to, co se dá koupit teď. Ale ta by stejně u vás nešla, takže asi jako skoro jediná možnost zbývá vybrat z těchto: graficke-karty.heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]