Nejste přihlášen/a.
Hledam nejucinnejsi antispyware program , ktery by ucinne odstranil vsechen spyware z pocitace.Zkousel jsem Spyware Terminator a AD Aware ale neprijdou mi jako ucinne programy.
Osobně si myslím, že není vše jen o druhu programu, ale především o jeho správném a účinném nastavení.
Já jsem na widlích XP - pravidelné aktualizace, antivir Avast - pravidelné aktualizace, občas, podle potřeby spustím Spyware Terminátor a projedu comp programem Spybot - Search & Destroy.
A svatosvatě prohlašuji, že občas zavítám na různé P a warez weby, kdy přes žlutomodré výstrahy Avastu skoro nevidím co je na monitoru, ale jsem v klidu. Pravidelné kontroly a zálohy dělaj svý.
Proto jsem se ptal, co se mu zdá neúčinné. Spyware terminator je snad dokonce jeden z nejlepších programů svého druhu, s rezidentní ochranou v reálném čase a zadarmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.