Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přesložkuji hudbu z dokumentů

Od: pas® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Potřebuji poradit, měl jsem W7 , ted mám w8 a to je problém. Když najedu na spodní lištu se symbolem tento počítač tak se zobrazí soubory. Dokumenty. hudba, videa atd u w7 jsem klikl na dokumenty a třeba muziku jsem prostě přetáhl do tabulky vlevo hudba, tady to nejde. Kde je háček? Prosím o radu, díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já bych to vyřešil instalací manažera souborů TC a v něm by to snad už mělo jít kopírovat nebo přesouvat bez problémů. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 04.11.14 10:49:

Tak to nevím, v čem byl problém, ale vím, že TC na OS WIN-8 funguje. No, hlavně, že se to povedlo.

doplněno 04.11.14 11:10:

Nemáte zač.

pas®
hodnocení

Dobrý den, ten odkaz na TC co jste mi poslal tak byli sice funkční, ale nešlapalo to. Tak jsem stáhl Free Comander dal do složky tento počítáč a maká to jak jsem byl zvyklý, takže moc díky

pas®
hodnocení

Povedlo a s tím FC to maká jak čert! Díky ještě jednou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]