Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím o radu, nebo se zblázním. koupila jsem nový notes lenovo g505 s windows8. doma jsem se na wifi připojila bez problémů, ale u kamarádky se ne a ne připojit,i když na původním pc to šlo bez problémů (tam jsem měla xp), přitom se na její wifi připojím přes telefon i tablet, jen ne přes notebook.zkoušeli jsme vše (vypnutý režim v letadle, povolené wifi, aktualizované adaptéry, ovladače funkční. bezdrátovou síť najde, kliknu na připojit zadáme správné heslo, ale objevuje se pořád dokola jen hláška- k síti se nelze připojit. wifi (router ) jsme vypnuli zapnuli, to samé notebook, ale furt nic. už nevím co dál. nápovědy jsme prošli krok za krokem. kde může být chyba? kdyby nešla wifi, nepřipojili bysme se ani přes telefon, ani přes tablet, ale tam wifi funguje. jen na mém notesu to nejde, u ní jo (má acer a windows xp). děkuji moc za radu.
Míša
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.