Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Kamarád má problém s internetem a nevíme si s tím rady. Hrajeme společně World of Tanks a všechno je ok. Hra mu běží normálně, neseká se, ping v pohodě, ale když zapne internetový prohlížeč (mozilu, explorer, google chrome) tak se mu pomalu ani nenačte stránka. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Jak je možné, že online hra funguje normálně, ale když se chce podívat na seznam nebo na youtube, tak to prostě nejde...? Zkoušeli jsme i rychlost internetu (načtení nám trvalo asi 10 minut...) a ukázalo mu to normálně to, co mu poskytovatel (wiracom) dodává (10Mbit). Předem díky
Viděl bych to na nějaký balast v prohlížeči. Zkuste se podívat do nainstalovaných doplňků v prohlížeči jestli tam nejsou nějaké reklamní humusy.
Popřípadě pročistit PC programem CCleaner a nechat také PC projet antivirem, jestli není zavirovaný.
Příčin může být více, ale tyhle mi příjdou nejpravděpodobnější. A jen pro můj duševní klid, kolik v PC běží procesů? Dá se to zjistit ve Správci úloh, který se spustí přes Ctrl+Alt+Del.
doplněno 01.10.14 07:28:Neplést explorer.exe a iexplore.exe.
explorer.exe = grafické prostředí Windows
iexplore.exe = Internet Explorer
Každopádně by oba procesy měly běžet jen jednou. (A iexplore.exe raději ani jednou. )
Ahoj. No je ale divné, že to nejede na žádném prohlížeči a né jen na jednom. Zkusím mu to pročistit, jdu k němu dnes na kafe. CCleaner mám, tak si ho vezmu s sebou na flashce. Je pravda, že když jsem koukal do správce úloh na procesy, tak mi přišlo divné, že tam má 3x explorer i když měl otevřenou mozilu. Koukal jsem teď u sebe, mám taky mozilu, ale v procesech mám jen jednou explorer... Jinak kolik běží procesů celkem nevím, ale dnes zjistím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.