Nejste přihlášen/a.
Dobry den, prosim o pomoc - nemohu se dostat na centtum.cz. Vzdy vyskoci hlaska od mywebsearch, ze "fast.partner.demdex.net is having issues". Co s tim mohu udelat? Dekuji za pripadne rady ci vysvetelni. E.
Dobrý den,
mě to začalo dělat to samé dnes ráno. A taky nevím,co s tím. Používám mozzillu, ale když jsem přešla na internet explorer, tak mi to nehlásí.
Budu ráda, když někdo napíše, co s tím.
Lenka
Pokud to ještě trvá je tu rada od claymana: Zkuste zde: http://www.slunecnice.cz/sw/adwcleaner/
.
Děkuji vám za snahu pomoci. Výsledek: 1. Na vámi uvedenou pomocnou stránku se nedostanu kvůli zmíněnému problému (přesměr. na mywensearch a hláška fast.partner.demdex.net having issues) 2. Prošla hosts a nic podezřelého neobjevila 3. Z doplňků mám jen adblock plus. Že by to? 4.Odinstalovala Firefox 5. Znovu nainstalovala 6. Problém trvá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.