Nejste přihlášen/a.
Mám v plánu koupit bazarového macbooka PRO (verzi z roku 2011) a koukám po bazarech... Koukal jsem na bazar Jabličkář.cz a tam inzeruje nějaký shop macbookarna.cz. Říká vám to něco? Máte s nimi zkušenost? Děkuji
Ahoj, já narozdíl od pak s aušusem jsem několik let KONEČNĚ spokojen jak s mac OS tak s ios...
(není to nadávka ale jen dementík řekne že porsche je předražené a že fabka 1.2 htp taky doveze a levněji)
Doporučím napsat ten typ, některé macboky měly vydrby pro laika...například teplotní čidlo pro disk atd...
A jinak Jablíčkář a ani superapple nepouští nějaké pochybníky na své weby, prakticky všichni kdo u nich inzerovali či jim dodali test. pprodukty byl někdo kdo byl solidní...
Já osobně koupil několik iphonů a ipadů mini na sbazaru, ale popravdě vždy to byl majitel izařízení a jednal ihned a měl na sebe telefon, doporučím mrknout i tam...
S firmou Macbookarna.cz jsem velmi spokojený. Objednal jsem si u nich notebook s určitými parametry a byl jsem překvapený jak příjemným dodáním (osobně mi ho v Praze předával zaměstnanec společnosti), tak kvalitou a cenou. Je zajímavé, že je lepší, levnější a příjemnější kupovat notebooky od této společnosti než od předražených obchodů iStyle. Nestane se Vám, že by Vás někde nechali čekat. Mohu doporučit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.