Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o vysvětlení. Než jsem přešel na tuto poradnu, chodíval jsem na jinou. A tam se mi stalo následující: jeden stálý abonent (lektor) mě, kromě rady, oznámil - " dívám se, že používáš Advanced System Care". Dost mě to zarazilo jako by byl v mém počítači. Může mi někdo vysvětlit, jak se navezl do mého PC a zjistil tuto skutečnost (ASC skutečně občas používám). Do poradny jsem přihlášený byl.Děkuji.
3x
Záleží na tom, jak byl formulovaný Váš předchozí dotaz.. Domnívám se, že počítače ovládáte jen tak nějak "uživatelsky" a s počítačem byl problém. Abyste problém vyřešil, použil jste tento program a ten problém nemusel úplně odstranit nebo naopak mohl něco zapříčinit. Váš systém - počítač, mohl jevit známky chování po zásahu tímto programem - na té poradně už se s tím mohli v praxi setkat, proto je napadlo, jestli háček nebude právě v tom..
Ale samozřejmě jen hádám. Nikdo Vám do počítače vidět rozhodně nemusel, nepřijde mi to pravděpodobné.
0x
Souhlasím s Claymanem a s Coklit. Určitě Vás napadnou další možná vysvětlení. Ani mně se nejeví pravděpodobné, že by lektor skutečně "viděl do Vašeho PC".
doplněno 30.09.14 13:19:Clayman, ![]()
0x
Dobrý den, nemohl to zjistit podle IP adresy? Tento program neznám, ale podle IP vyčtu odkud lidi chodí na mé stránky, z jakého města, státu jsou, jaký používají prohlížeč, velikost monitoru, atdatd..
)
Omlouvám se Ivzez.. byla to jen úvaha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.