Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvýhodnější internet v zahraničí

Od: denny276® odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, můj bratr jezdí služebně do zahraničí, na tři až čtyři týdny. Víte prosím o nějakém výhodném poskytovateli? Jde mu jen o občasnou kontrolu mailů, popř výjimečně připojení na Facebook na notebooku. Ptal se myslím u tmobile, cena je kolem 1500,na jaký počet dat atd to netuším, ale shání něco levnějšího. Děkuji za každý váš názor, vůbec se v tom totiž už nevyznám, dříve jsem měla predbabity "palec", ale už netuším od koho atp.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Podle mne je nejvýhodnější si pro tento účel koupit dobíjecí SIMku místního poskytovatele. Stojí pár EUR, určitě méně, než jakýkoliv internet od českého poskytovatele.

sunset*
hodnocení

0x

Nejlevnější je na podobné záležitosti jednou denně zastavit u McD nebo KFC, případně jakékoli lepší restaurace. Někdy jsou zaheslované, ale většinou je to free, na maily a FB to stačí.

hodnocení

No, má vymezeno kde může stát apod, v blízkosti bohužel není kfc nebo tak, a když náhodou zastaví na benzínce, tak chtějí za připojení kolem pěti eur, to se bratrovi zda moc, což se nedivím ;) když cestuji já nyní, tak buď je WiFi zdarma nebo si stačí dát kafe, ale to taky stojí tři eura :-D no ještě nějak pohledame...
iz*

Kam bratr jezdí (do jaké země)? WiFi zdarma mne také napadla, ale to už bratr určitě zjišťoval ...

doplněno 30.09.14 22:32:

Německo, porovnání tarifů mobilního internetu:

Prepaid-wiki.de

Billiger-surfen.de

hodnocení

Zjišťoval, zjišťoval ;) jezdí Německo, Anglie a Holandsko.
Pro Nemecko mistni karta od o2.Balicek M stoji tusim 15 eur na mesic s 1Gb dat rychle,po vycerpani dojde ke zpomaleni.
Pro Holandsko jednoznacne Bliep,za pul eura denne limit 1 GB dat.Je mozne byt online treba dva dny v kuse,pak se zas vypnout,znova zapnout... Balicek neni mesicni.
Anglii nevim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]