Dobrý večer, můj bratr jezdí služebně do zahraničí, na tři až čtyři týdny. Víte prosím o nějakém výhodném poskytovateli? Jde mu jen o občasnou kontrolu mailů, popř výjimečně připojení na Facebook na notebooku. Ptal se myslím u tmobile, cena je kolem 1500,na jaký počet dat atd to netuším, ale shání něco levnějšího. Děkuji za každý váš názor, vůbec se v tom totiž už nevyznám, dříve jsem měla predbabity "palec", ale už netuším od koho atp.
Podle mne je nejvýhodnější si pro tento účel koupit dobíjecí SIMku místního poskytovatele. Stojí pár EUR, určitě méně, než jakýkoliv internet od českého poskytovatele.
Nejlevnější je na podobné záležitosti jednou denně zastavit u McD nebo KFC, případně jakékoli lepší restaurace. Někdy jsou zaheslované, ale většinou je to free, na maily a FB to stačí.
No, má vymezeno kde může stát apod, v blízkosti bohužel není kfc nebo tak, a když náhodou zastaví na benzínce, tak chtějí za připojení kolem pěti eur, to se bratrovi zda moc, což se nedivím když cestuji já nyní, tak buď je WiFi zdarma nebo si stačí dát kafe, ale to taky stojí tři eura no ještě nějak pohledame...
iz*
Kam bratr jezdí (do jaké země)? WiFi zdarma mne také napadla, ale to už bratr určitě zjišťoval ...
Pro Nemecko mistni karta od o2.Balicek M stoji tusim 15 eur na mesic s 1Gb dat rychle,po vycerpani dojde ke zpomaleni. Pro Holandsko jednoznacne Bliep,za pul eura denne limit 1 GB dat.Je mozne byt online treba dva dny v kuse,pak se zas vypnout,znova zapnout... Balicek neni mesicni. Anglii nevim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.