Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 nebo 8?

Od: filipeew* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

rozhoduju se mězi Win 7 nebo Win 8. Win 7 mám na PC ale nevím zdali tam dát ty 8.

Procesor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz

RAM : 2 GB

64 bit

Grafika : GTX 260

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Jestli ti jde o lepší uživatelské prostředí, rozhodně si nechej sedmičky.

Visty jsem taky preskočil a mnoho lidi je chvalilo. Ja nuceně přešel z XP na 7.

helper123*
UI je lepší u Win8. Jen si to někteří neumí nastavit a nadávají na to

helper123*
hodnocení

0x
Rozhodně upgradovat, ta rychlost je znát.

Rychlost možná, ale co se týče uživatelské přívětivosti, tak mám k osmičkám jasný názor. *blee*

doplněno 30.09.14 07:23:

Ovládací prvky zmatené, grafická úprava alá mspaint.exe. No a kde najdu čudlík vypnout? Že by třeba i v nastavení? *zed*

helper123*
Chci vědět důvod. W8.1 mají o hodně lepší funkčnost než W7 ;)
doplněno 30.09.14 07:36: Já nevím, podle mě je tam Start lepší. Je to přes celou obrazovku a orientuje se mi tam mnohem lépe. Lze nastavit, aby se po stisknutí tlačítka Start zobrazil seznam všech aplikací a je Start jako ve W7, jen je ve fullscreenu. ;) Po kliknutí pravým myšítkem na tlačítko Start lze PC pohodlně vypnout. Chram bar lte vypnout. Startování na plochu. Nechápu, na co si stěžuješ!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]