Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet, neinternet

Od: jakell® odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Mám posledních pár dnů problém s netem. Ale dnes se mi stala podivná věc: připojení (na stolním PC-připojeno kabelem) jsem zakázal v ovládacích panelech a po 30 min. povolil a net se rozjel z 20 KB/S na 3,7 MB/S. Supr říkám si, tak spustím hru a v tu chvíli mi spadne W7, znovu nahodím PC a net jede zase 20KB/S a spadne zcela. S poskytovatelem jsem to řešil a říkal, že je problém v PC.

Co mám dělat? Prosím, už nevím co s tím dál.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vratte se ke staršímu Bodu obnovy, kdy to ještě běhalo normálně. Pokud jej máte. Jinak zkusit obnovu systému z instalačního CD Windows.

hodnocení

To je právě to, co beru jako to nejposlednější řešení, ale díky za odpověď.

A co ten starší Bod obnovy?

doplněno 29.09.14 22:01:

Černá obrazovka? Jo, je to možné, to mám pokaždé když vypnu PC :-D

hodnocení

Emm tak trochu není, což je ten problém, ale před minutou jsem objevil toto (viz obrázek)

Je to vůbec možné?

Internet, neinternet
hodnocení

Omlouvám se, tak trochu se mi špatně nahrál obrázek.

Každopádně na obrázku se mi ukázalo, když jsem se pokoušel stáhnout jednu hru rychlostí 90 KB/S, že nejvyšší rychlost byla 3 a půl MILIARDY. Tak vážně nevím, co s tím PC je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]