Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi vyplnit dotaznik!

Od: sarka23 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, příšel mi meilem dotazník, který potřebuji vyplnit v meilu, ale nejde mi to..Nevíte kde jsi to mám nastavit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Přílohu nevyplňuješ v mejlu. Předpokládám, že je to ve formátu PDF. Otevřeš to v Adobe Readeru, vyplníš, uložíš a zase jako přílohu odešleš.

sarka23
hodnocení

tak to jo, děkuji.ale já nemám ten prográmek..musim jsi ho stáhnout.

iz*

To není žádný "prográmek", ale těžkopádné monstrum ... Já si formuláře PDF převádím do editovatelné podoby (např. RTF, ODT, nebo DOC), normálně vyplním a exportuju do PDF (zvolený formát si nechávám jako zálohu) ...

hodnocení

0x

přišel jako příloha, nebo jen jako text v e-mailu? Pokud jen jako text, dáte odpovědět a tam už můžete text různě upravovat a dopisovat.

sarka23
hodnocení

mě to přišlo jako příloha..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]