Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozjede mi PC FIFA 15, GTA 5?

Od: geryk odpovědí: 7 změna:

Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Jsem milovník her FIFA a taky GTA. I když mám nový herní počítač, ale jen za 13tis. Tak jsem se chtěl zeptat zda mi rozjede fifu 2015 na plné rozlišeni a GTA 5 na plné rozlišení. Požadavky na fifu jsem našel zde, ale tam napsán jen procesor od ILTELU.

Já mám tento PC:

Procesor:Amd fx-4300 X4 3,8GHz turbo core až 4GHz

Základní deska: Asus M5A97 LE R2.0

Ram: 8GB 1600MHz

Grafická karta: MSI NVIDIA GeForce GTX750 1GB GDDR5

Disk: Seagate 1000GB

Zdroj: Evolveo pulse 500W

Díky za odpověď. Jde mi o to, že nemám rad když se mi hra kousne, nebo musím hrát na menší rozlišení videa atd. Ať vím jestli ty 2 hry koupit nebo ne. Díky!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

some1
29.09.14 15:38
hodnocení

0x

Ne

helper123*
hodnocení

0x

Rozjede, ale bude potřeba výrazně snížit grafické detaily.

mrblackstar*
hodnocení

0x

FIFU 15 na min. detaily možná, GTA 5 ne.

kangaroo*
hodnocení

0x

Pak teda prodat starou grafickou kartu a koupit novější za příplatek 1-2000Kč a píšu o zakoupení zánovní karty ještě v záruce.

geryk
hodnocení

Grafickou kartu kterou mám v PC, tak je nová. stala 2800 Kč. :(

geryk
hodnocení

Tato by to rozjela v pohodě?

alza.cz/...

hodnocení

0x

Sotva,a jestě na menší detaily, a to nemluvě o tom že postupem času ztrácíč výkon tím že máš zasekanej systém, takže po reinstallu systému by se hra dala hrát na minimální detaily... A jen tak mimochodem, ten zdroj co v tom pc máš je na vyhoření, nevím kdo ti pc skládal, a je mit jedno, ale myslím si že není bezpečné takovéto s prominutím šmejdy provozovat v herních sestavách (maximálně do kanclkompu). Základem pc je Kvalitní zdroj od dobré značky a ně šustítko za 8 stovek..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]