Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej hry Diablo 3

Od: patrik* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám možná hloupý dotaz, tak se nezlobte :)

Koupil jsem si před časem krabickovku Diabla 3 a později k tomu datadisk. Hru jsem 2x dohrál, a už ji hrát nebudu, tudíž ji chci prodat. Uvědomil jsem si ale že jsem musel před hraním zadat klíč do Blizzard appky, a tím pádem se spároval s mým účtem na battle netu. Otázka zní : jak mám prosím tento klíč od svého účtu smazat, aby si potom kupec mohl vůbec hru zahrát? Tedy aby to po něm nevyžadovalo můj email k battle netu, ale mohl si to přidružit ke svému? Přece nemohu prodat nehratelnou hru, říkám si.

Mockrát děkuji za rady :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud uz nemate tuto app , musite napsat na support popsat co a jak , budou chtit poslat nake dokumenty...
patrik*
hodnocení

No já mám Blizzard app pořád nainstalovanou, v podtatě můžu kdykoli hrát, ale už nechci. Mámtaké jiné starosti, a než to tady nechat zaprášit na poličce, poslal bych to do světa. Mám sice možnost přímo odinstalovat hru, ale předpokládám že se to pouze smaže z mého PC. Takže na mém battle účtu bude ten klíč z krabice stále propojen :(

Musite najit moznost zrusit autorizaci tim klicem a pak musite prodat cely vas ucet blizzardu

krtek66
hodnocení

0x

docela by mě zajímalo jak se někomu podařilo dohrát Diablo.. *znalost**zmateny*...:-D

patrik*
hodnocení

Tak dobře chápu, díky za radu :)

still10k*
hodnocení

0x

Před nějakým časem jsem řešil podobný problém u Originu. Ani po intenzivním pátrání jsem nenašel způsob, jak vyvázat konkrétní hry. Tak jsem prodal celý účet i se všemi hrami. Obchodní podmínky Originu sice zakazují obchodovat s účty, ale k čertu s nimi, když se takhle (podle mého názoru nečestně) snaží držet hráče na své službě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]