Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje hlavní panel

Od: shortak* odpovědí: 6 změna:

Včera přinesl soused notebook. Po spuštění funguje plocha, ikony, ale Hlavní panel nereaguje na nic, ani ikony v něm. Zkusil jsem bod obnovy o 4 dny zpět a to samé. Proskenoval jsem Esetem Smart Security. Pomáhá jen CTRL+ALT+DEL, otevřít Správce úloh, tam ve Spuštěných aplikacích není nic. Pak stačí jen, bez jakéhokoliv zásahu Správce ukončit a ejhle, Hlavní panel maká. Win7. Poradí někdo? Diky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helper123*
hodnocení

0x

Vytvořte zástupce explorer.exe, stiskněte WindowsButton + R, napište shell:startup a tam zástupce umístěte. Zkuste restartovat a uvidíte.

shortak*
hodnocení

Díky za radu, známý se ještě nedostavil, zatím nevyzkoušeno. Ještě jeden dotaz: mám nový NB s Win 8.1, po startu se mi dost často stane, pokud kliknu na ploše na nějakou složku, nebo soubor, že mi vyskočí hláška Průzkumník Windows přestal pracovat a po chvilce zmizí na okamžik plocha a ikony a proběhne restart Průzkumníka.Nepomohla by předchozí rada i na tento problém? Prosím o radu. Díky.

helper123*
Vyzkoušejte a uvidíte. :)
shortak*
hodnocení

Vytvořil jsem zástupce explorer.exe, otevřel shell:startup, sem jej umístil. Po startu NB mi naběhne plocha, ikony a pak se mi sama otevře složka Tento počítač.Jak to vypnout?

helper123*

A panel funguje? Tento počítač se otevře, s tím nic nenaděláte... Můžete toho zástupce odstranit, ale poté vám enbude fungovat hlavní panel po Startu, pokud funguje.

shortak*
hodnocení

Mě panel funguje, jenom, jak píši výše: mám nový NB s Win 8.1, po startu se mi dost často stane, pokud kliknu na ploše na nějakou složku, nebo soubor, že mi vyskočí hláška Průzkumník Windows přestal pracovat a po chvilce zmizí na okamžik plocha a ikony a proběhne restart Průzkumníka.
doplněno 02.10.14 17:20:

Tak jsem zkusil známému podle rady vytvořit zástupce explorer.exe...nemaká, po startu nefunguje hlavní panel. Pomáhá jen CTRL+ALT+DEL, otevřít Správce úloh, tam ve Spuštěných aplikacích není nic. Pak stačí jen, bez jakéhokoliv zásahu Správce ukončit a ejhle, Hlavní panel maká. A navíc se po startu otvírá Tento počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]