Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynechávají velká písmena na klávesnici

Od: xstanax® odpovědí: 10 změna:

Přeji krásný den,

již delší dobu mám problém s psaním velkých písmen. Můj styl psaní je pořád stejný, ale dost často se mi stane, že když začínám novou větu a přepínám na velká písmena, občas se mi zobrazí malé. Už mě docela štve to věčné opravování. Je to klávesnicí nebo se to dá nějak seřídit? Klávesnici nemám dlouho, tak by mě mrzelo kupovat novou. Děkuji!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To nevím zda je to klávesnicí- já se na ni fyzicky nepodívám. Je možné že ti vynecháva shift- tak to vyzkoušej ;)

hodnocení

2x

Seřídit se nedá, neda tak vyčistit. Ale klávesy bych raději nevyrthával.

Kolega mi donesl obyč klávesnici, že tam dcera vylila kolu, já mu řikal že ji dám pod vodu- on mi nevěřil...tak jsem ji prolil vodou, vyfoukal vzduchem a hele klávesnice běhá dodnes *frajer*

hodnocení

Mám to vyzkoušet? :))

No multimedialni to nekoušou tak snadno a hlavně, ta voda musí pryč než zaschne

Pokud se tam nic nerozlilo, tak je to zbytečné. Je to asi mechanická závada. Zkus tu klávesu opatrně vyndat a mrknou na to.

barbakan*
hodnocení

2x

Ahoj.

Pravděpodobně píšeš ve Wordu. Ten při napsání prvního písmene automaticky udává velké písmeno. Když začínáš psát ,nemačkej Shift .

hodnocení

Ono je to obráceně. Při pokusu psát velké písmeno a to i v půli řádku mně občas naskočí malé, i když mačkám Shift. Ale už na tom pracuji, měním a čistím klávesu, trošku lihem dotykový kontakt.

barbakan*

Na klávesnici máš dvě klávesy Shift. I ta druhá ti dělá problémy?

hodnocení

Tak s tou jsem nikdy nepsal a už si těžko zvyknu. Ale už jsem to vyčistil a vypadá to dobře. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]