Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč zamrzá Call of Duty(R) 4 Modern Warfare?

Od: h4ever® odpovědí: 2 změna:

Mám CPU i7 a RAM Kingston HyperX XMP Genesis 4GB, grafiku ASUS ATI 4870 - EAH4870/HTDI 512MB DDR5.

Stane se že když spustím hru a načtu úroveň, zamrzne to jakmile se hnu kupředu. Jindy jsem ale mohl hrát třeba 10 - 15 minut a střílet normálně, a pak najednou to zase zamrzlo. A musím restartovat celé PC. Myslíte že je to slabou grafikou nebo pamětí? O kingstonech se říká, že jsou kvalitní. A myslíte že by to jelo s touto grafikou NVidia Geforce GTX 470?

alza.cz/...

Případně o kolik je lepší tato GTX 470 1.28GB než ASUS ATI 4870 512MB?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

some1
hodnocení

0x

Na tak starou hru máš super PC. Máš tam nastavenou grafiku na plno?

Je dost možné, že se ti PC přehřívá (proto si mohl hrát dřív 10-15 min a potom se přehřál, tak se procesor/grafika podtaktoval a "chladil"). Další možností je neúčinný zdroj (máš menší zdroj než si tvá sestava vyžaduje).

Jsem si na 90% jistý, že nákup lepší grafiky to nevyřeší.

hodnocení

A co ta karta GTX 470 1.28GB? Mám možnost ji teď levně koupit. A jak stará je ta hra? Mě připadala dost dobrá, i když taky dost těžká. Jak tam je nastavená grafika to nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]