Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí zvuková karta pro hudební nástroje

Od: nickfighter* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám docela špatné zkušenosti s vybíráním externím zvukovou kartu.

Koupil jsem od CZC takovou externí zvukovou kartu czc.cz/... , ale jsem nespokojený,že když právě nahrávam z kláves do počítače,tak to hlavně praská zvuk z piana.Takže jdu si vratít zboží.

Připojil jsem výstup sluchátka 6,3 mm na vstup externí zvukovou kartu (Line In)

Mám klávesy Yamaha NP-11, když hraju venkovně,tak má pěknej zvuk,ale když chci právě nahrát do počítače,tak aby jsem nahrával a dával na youtube,tak nemám zkušenosti uvést na lepší kvalitu zvuku jako toto video

Děkuji vám s pozdravem Tomáš.

Prosím poraďte mi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzacz*
hodnocení

0x

Takže: víme, že výstup na sluchátka je opravdu kvalitní?

Z těch levnějších jsou dost dobré karty Creative, třeba tahle:

alza.cz/...

Pak třeba Akai, ale to už je cenově výš.

alza.cz/...

alza.cz/...

doplněno 03.11.14 21:02:

možná tahle by byla optimální ale musí se připojit cinchema:

alza.cz/...

nickfighter*
hodnocení

Ano,jsou kvalitní výstup sluchátka

doplněno 03.11.14 21:04:

myslím,že creative sound blaster pro x fi bude pro mně dostačujicí

honzacz*

Myslím, že by byla nejlepší ta X-Fi HD, je sice dražší a nemá výstup 5.1, ale to je pro nahrávání stejně jedno, (5.1 má význam hlavně pro hry). Ale má odstup signál/šum 114 dB. Kámoš ji má, používá ji na digitalizaci gramodesek a dost si ji chválí. A k tomu to bude chtít kvalitní kabel - myslím, že tohle by mohlo stačit houdek.cz/...

V hodnocení si tuhle zvukovku všichni chválí. A cinch má lepší akustické vlastnosti, než jack 3,5.

nickfighter*
hodnocení

Vidím,že externí zvuková karta Creative Sound Blaster X-FI HD má cinch,akorát ,že moje klávesy Yamaha NP-11 za 5500 kč a ještě jsem koupil jack kabel,to co jste mi doporučil FiO a redukci,tak asi bych koupil levnější Creative Sound Blaster Pro X-FI a vidím,že má frekvenci 24 bit/96 khz a odstup/šumu má 100 dB,tak je uplně dostačujicí.

Nemám peníze,že bych koupil dražší externí zvukovou kartu,jak jste mi doporučil X-FI HD,ale bylo by výhodnější no :)

Jdu si šetřit na externí zvukovou kartu X-FI Pro.

honzacz*

OK, myslím, že i s X-FI Pro budete spolkojený.

btw: znáte tenhle web audiozone.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]