Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám docela špatné zkušenosti s vybíráním externím zvukovou kartu.
Koupil jsem od CZC takovou externí zvukovou kartu czc.cz/... , ale jsem nespokojený,že když právě nahrávam z kláves do počítače,tak to hlavně praská zvuk z piana.Takže jdu si vratít zboží.
Připojil jsem výstup sluchátka 6,3 mm na vstup externí zvukovou kartu (Line In)
Mám klávesy Yamaha NP-11, když hraju venkovně,tak má pěknej zvuk,ale když chci právě nahrát do počítače,tak aby jsem nahrával a dával na youtube,tak nemám zkušenosti uvést na lepší kvalitu zvuku jako toto video
Děkuji vám s pozdravem Tomáš.
Prosím poraďte mi.
Takže: víme, že výstup na sluchátka je opravdu kvalitní?
Z těch levnějších jsou dost dobré karty Creative, třeba tahle:
Pak třeba Akai, ale to už je cenově výš.
doplněno 03.11.14 21:02:možná tahle by byla optimální ale musí se připojit cinchema:
Ano,jsou kvalitní výstup sluchátka
doplněno 03.11.14 21:04:myslím,že creative sound blaster pro x fi bude pro mně dostačujicí
Myslím, že by byla nejlepší ta X-Fi HD, je sice dražší a nemá výstup 5.1, ale to je pro nahrávání stejně jedno, (5.1 má význam hlavně pro hry). Ale má odstup signál/šum 114 dB. Kámoš ji má, používá ji na digitalizaci gramodesek a dost si ji chválí. A k tomu to bude chtít kvalitní kabel - myslím, že tohle by mohlo stačit houdek.cz/...
V hodnocení si tuhle zvukovku všichni chválí. A cinch má lepší akustické vlastnosti, než jack 3,5.
Vidím,že externí zvuková karta Creative Sound Blaster X-FI HD má cinch,akorát ,že moje klávesy Yamaha NP-11 za 5500 kč a ještě jsem koupil jack kabel,to co jste mi doporučil FiO a redukci,tak asi bych koupil levnější Creative Sound Blaster Pro X-FI a vidím,že má frekvenci 24 bit/96 khz a odstup/šumu má 100 dB,tak je uplně dostačujicí.
Nemám peníze,že bych koupil dražší externí zvukovou kartu,jak jste mi doporučil X-FI HD,ale bylo by výhodnější no
Jdu si šetřit na externí zvukovou kartu X-FI Pro.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.