Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

8800GTS 512 mb vs 8800GT 1GB?

Od: pepe111 odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny naskytly se mi ke koupi tyto grafické karty:

1) czc.cz/...

2) alza.cz/...

A teď by mě zajímalo jakou z nich zvolit původně sem měl kupovat tu 8800GTS s 512MB, ale nyní mi nabídl známej tu 8800 GT s 1GB. Takže teď nevím. Na PC bych si rád semtam zahrál i nějakou tu hru a dnešní hry už pomalu vyžadujou tu 1GB paměti.

Jde mi oto, že u starších her co sem četl je silnější ta GTS s 512MB, ale jak je to u novějších her využije se potenciál 1GB? Děkuji za info

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Tahle kartu dnes už není žádný zázrak, ale dřív to byla stabilní a hodně uznávaná karta v testech k porovnání. Bral bych tu co má vyšší sběrnicovou rychlost propustnosti 128bit-256bit-384bit a pak podle ceny. Ta velikost paměti nebude hrát zas tak velkou roli, protože nejnovější hry nerozjedete nebo na nízké rozlišení a staré rozjedete tak jako tak :)

obe maji 256

hodnocení

0x
urco ber gigac

hodnocení

0x

Vem tu gigovku...

pepe111
hodnocení

Je mi jasný, že na uplně nejnovější hry to nebude, ale pokud to rozjede hry aspoň na nějaký střední či low detaily tak to bude stačit. Nyní mám v PC 8600gts s 256mb a rozjel sem posledního Splinter Cell Blacklist,BF3.

Taky si myslím, že by možná ta 1 GB byla asi lepší volba, ale víc hlav víc ví .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]