Nejste přihlášen/a.
OD JISTE DOBY MI PŘESTALY CHODIT AKTUALIZACE NA NOD PŘI ZAPNUTI PC PIŠE ŽE JE ZASTARALY KDYŽ DAM AKTUALIZOVAT TAK NAPIŠE ŽE HO AKTUALIZOVAT NETŘEBA PŘITOM MI NA LIŠTĚ VYSKOČI ČERVENY ŠTIT ŽE PC MUŽE OHROŽENO PORADI NĚKDO PODOTYKAM ŽE TEN NOD MAM S FIXEM .
Čau,tak to jsem měl taky. Máš určitě "kreklej". Já ho dal pryč a nainstaloval avast. a hned mi tam našel pár věciček! S tím nodem jsem to měl úplně stéjné,co se týče hlašky! Ahoj
do aktualizacnich serveru si dej tento,nastav jako vychozi a zase nejakou dobu pojedes ghost2046.vicp.cc/...
Ahoj....Vůbec nic si z toho nedělěj,já měl stejný problém před týdnem..Vyřešil jsem to odinstalováním NODa a nainstalování AVAST home edition,který je pro domácí využití zdarma
.Nemá chybu a zvykl jsem si hned.Stáhneš ho na Stahuj.cz.
použil sem ten server jak si napsal piše vše ok ale ten červeny štit zlišty mi nezminezel neviš proč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.