Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střih FLV

Od: izabel odpovědí: 7 změna:

Newíte o nějakém snadném programu na střih videa FLV? Původně jsem měla v plánu převést flv do avi a sestříhat video v avi, ale to video nestojí za nic, zvuk je úplně posunutý

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

0x

můžete to převést pomocí format factory a na jednoduché stříhání stačí windows movie maker

izabel
hodnocení

zkoušela jsem ten movie maker, ale newím jak. Importovala jsem to video z disku do programu a pak zkoušela přenést to video dolů do té osy..ale vloží se mi to do řádku hudba a zvuk

frkotou*
jakou verzi movie makeru máte? možná to bude tím, že si s tím videem neumí movie maker poradit. Převeďte to video do avi pomocí format factory, pak by to mělo jít.
izabel
hodnocení

tak jsem to stáhla, ale při spuštění mi to píše error :( jinak verzi newím jaká je, mám vistu

frkotou*

To format factory stáhněte zde, mělo by to jít.

izabel
hodnocení

odtud jsem to přesně stahovala

frkotou*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]