Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smyčka misto emailu

Od: misa789 odpovědí: 3 změna:

D.obrý den nemohu se dostat na emaily píše mi to smyčku. Jak to opravit? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a na jaký server se chcete dostat? Děje se tak i v jiném prohlížeči? Zdravím!

doplněno 27.09.14 10:03:

Zkuste jiný prohlížeč nebo vyčistěte mezipaměť a cookies toho Firefoxu (v jeho nastavení).

Také se podívejte, zda jsou cookies a JavaScript povolené - nemusí to s tím mít souvislost, ale bez toho se na internetu neobejdete.

mira6789
hodnocení

Mám stáhlou Mozilu. Mám si stáhnout jiný prohlížeč?

iz*
hodnocení

0x

Mně Firefox hlášku o smyčce vyhazuje na stránkách, kde jsou potřeba cookies. Zkontrolujte si v prohlížeči, jestli máte povolena cookies. Nemusíte je povolit globálně, stačí jen konkrétním stránkám. Některé freemaily navíc vyžadují i povolený javascript (Seznam, Volný, ...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]