Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučný HDD v notebooku

Od: prostejohnny odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

mám počítač Lenovo IdeaPad Y50-70 už asi měsíc. Poslední týden je ale víc slyšet disk a i větrák, počítač je i teplejší jako bych hrál nějako méně náročnou hru, přitom mám otevřenou pouze Mozillu, počítač jsem tedy v pondělí obnovil do továrního nastavení, pomohlo to, až do dneška když se to začalo opakovat. Ve správci úloh vytíženost disku na 90%, většinou kvůli nesmyslům od Microsoftu, počítač byl i celkově pomalý, tak jsem počítač opět kompletně obnovil. Ještě jsem neudělal set up Windowsů, ale disk se mi celkově zdá hlučný, větrák také. Podotýkám že počítač mám teprve měsíc a v prašných prostorech ho nepoužívám takže větrák němůže být zanesen. Je to případně na reklamaci?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x
Dobrý den, mám podobnou zkušenost se Sony. Od začátku hlučný disk, při nabíhání pískal při používání chrastil. Větrák naplno pak se přidalo zasekávání. Na internetu jsem našla, že by to mohly být viry. Byly tam ale po reinstalaci ten disk byl ve stejném stavu, možná, že i horší. Notebook šel tedy do servisu, nejdříve diagnostikována SW porucha, ale podruhé jsem to reklamovala po ddvou dnech tak vyměnili disk. Doporučuji proto důrazně říct, že jste přeinstalovával několikrát aby to nemohli nějak zpochybnit, můžete natočit i video jako důkazy, protože z vlastní zkušenosti vím, že oni udělají testy všechno, ale.přitom to tak nemusí být. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]