Nejste přihlášen/a.
Když jsme si kdysi koupili PC, byl tam systém Vista a zřejmně nainstalovaný /nebo jsme ho dostali zdarma/ nějaký prohlížeč foto. Tak jsme si na něj zvykli, že teď nechceme jiný. Byl celkem jednoduchý, ale úplně stačil. Bylo tam upravit foto /jas, barvy, červené oči, ostrost/ velmi jednoduché ořezání, otáčení a to je skoro vše. Neví někdo co to bylo? Nějaké Zoner foto studio?
Já mám Windows Vista a tam je Windows fotogalerie a ta tam byla už při koupi..Jinak ale používám Ashampoo Photo Commander 5.
Já skalní příznivce Irfanview a Photoshopu přecházím na prohlížeč FastStone Image Viewer slunecnice.cz/... . Je skvělý a má bohaté možnosti úprav fotografií a funkce neuvěřitelně "po ruce"- nahrazuje mi i Photoshop - vše v jednom. Má češtinu.
Dobrý den, a tento program znáte? Na prohlížení obrázků je oblíbený a umí i více. Zdravím!
doplněno 25.09.14 20:15:ringo - můžete si ten program najít i jinde nebo třeba starší verzi i s funkční češtinou. Je to zcela základní prohlížeč obrázků a jiné jeho funkce nemusíte používat. Po instalaci jen klepnete na tu fotku a ona se zobrazí v programu (je-li ve složce více fotek, tak se posouváte mezerníkem). A ikonu zvětšování nebo obrácení poznáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.